Cradlepoint COR IBR350P2-INTL

3G M2M Router


361.79 EUR
Dit product is niet meer leverbaar

Cradlepoint COR IBR350P2-INTL

De Cradlepoint COR IBR350P2 is een uitstekende 3G M2M router met downloadsnelheden tot 21Mbps. Het apparaat is Dual-SIM, beschikt over ingebouwde GPS en is ideaal voor digital signage, kiosken en geldautomaten.

Lees meer

Eigenschappen Cradlepoint COR IBR350P2-INTL

3G M2M router
Max. downloadsnelheid: 21Mbps, max. uploadsnelheid: 5,76Mbps
Dual-SIM apparaat
1 Ethernet LAN-poort
Volop beveiligingsmogelijkheden
2 externe 3G antenne-aansluitingen


3G M2M router
De Cradlepoint COR IBR350P2 is een 3G M2M router met een maximale downloadsnelheid van 21Mbps en een maximale uploadsnelheid van 5,76Mbps. Deze router is ideaal voor digital signage, kiosken en geldautomaten vanwege het snelle internet, robuuste behuizing en compacte formaat.

Dual-SIM apparaat
Deze M2M router bevat 2 SIM-kaartslots. Plaats twee SIM-kaarten in de Cradlepoint COR IBR350P2 en een stabiele internetverbinding is gegarandeerd. Immers, wanneer de verbinding van 1 provider wegvalt, schakelt deze router automatisch over op de andere SIM-kaart. Dit is bijvoorbeeld ook handig wanneer u deze M2M router in meerdere omgevingen wilt gebruiken.

Volop beveiligingsmogelijkheden
Dit model van Cradlepoint biedt naast een stabiele 3G-internetverbinding ook uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld IPSec VPN tunnels opzetten om veilig vanuit huis op het bedrijfsnetwerk actief te zijn. Er zijn maximaal 2 gelijktijdige VPN-verbindingen mogelijk. Daarnaast beschikt het apparaat over Advanced QoS (Quality of Service). Hiermee kunt u prioriteiten toewijzen aan bepaalde applicaties binnen het netwerk. Geef bijvoorbeeld videobellen voorrang boven het online streamen van video's. Voor veilig internetten is de Cradlepoint COR IBR350P2 voorzien van een firewall die virussen buiten de deur houdt.

Lichtgewicht en compact
Cradlepoint heeft met deze M2M router een zeer compact en lichtgewicht apparaat afgeleverd. De router weegt slechts 113 gram en heeft een formaat van 76 x 94 x 25mm. Hierdoor is de router eenvoudig te verplaatsen en kunt u het apparaat bijvoorbeeld meenemen op reis om overal te genieten van een stabiele internetverbinding.

Inhoud verpakking

  • Cradlepoint COR IBR350P2-INTL
  • 2 3G antennes
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
CradlePoint Certified Sales Associate 2018
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: IBR350P2-INTL
EAN: 804879554875

Merk: Cradlepoint

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie