Cradlepoint CBA850

Failover Bundel


839,00 excl. btw

1.015,19 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Cradlepoint CBA850

De Cradlepoint ARC CBA850LP6-EU is een uitstekende 4G+ M2M router met 2 Gigabit LAN poorten, GPS en VLAN ondersteuning. De router zorgt voor razendsnel en stabiel internet en is te beheren op afstand via de cloud. Inclusief outdoor antenne, 1 jaar extra NetCloud Essentials en 4G failover SIM-kaart.

Lees meer

Eigenschappen Cradlepoint ARC CBA850


Professionele 4G+ M2M router voor zakelijke toepassingen
1 jaar NetCloud Essentials (+ 1 additioneel jaar)
Beheer via de cloud
Downloadsnelheden tot 300 Mbps
Uploadsnelheden tot 50 Mbps
Dual-SIM met failover
2 Gigabit LAN poorten (waarvan 1 geschikt voor PoE)
Met GPS en VLAN ondersteuning
2 externe 4G antenne aansluitingen (SMA-Female)
1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
Inclusief outdoor MIMO-antenne (4dBi)
Failover SIM-kaart van Internet on Demand

Professionele 4G+ M2M router


De Cradlepoint ARC CBA850 is een professionele 4G+ M2M router voor de zakelijke markt. Deze router is speciaal ontworpen voor de meest veeleisende omgevingen, waar een snelle en stabiele internetverbinding noodzakelijk is. Met 4G+ zijn theoretische snelheden tot 225Mbps te behalen, meer dan snel genoeg voor uw omgeving.

Minder downtime, meer uptime


Met deze M2M router bent u verzekerd van een stabiele internetverbinding. Maak gebruik van uw 4G+ mobiele internet of verbind het apparaat via WAN. Plug-and-play overlay failover zorgt ervoor dat u altijd internet heeft. Valt één van de verbindingen weg? Dan neemt de andere het over zodat uw bedrijfsprocessen geen gevaar lopen.GPS en VLAN ondersteuning


De Cradlepoint ARC CBA850 biedt niet alleen razendsnel en stabiel internet, maar ook interessante functies als GPS en VLAN. Met GPS weet u nauwkeurig waar uw apparatuur zich bevindt en VLAN (Virtual LAN) is ideaal om scheidingen aan te brengen in uw netwerk. Zo kunt u bepaalde afdelingen alleen toegang geven tot een specifiek deel van uw netwerk of gasten en medewerkers van elkaar scheiden. En dat zonder extra hardware.

1 jaar NetCloud Essentials + 1 jaar verlenging


Bij de Cradlepoint CBA550 krijgt u standaard 1 jaar toegang tot NetCloud Essentials voor Branch routers. De licentie bevat o.a. NetCloud Manager en NetCloud OS, waarmee u de Cradlepoint ARC CBA550 volledig via de cloud kunt beheren en uitgebreide netwerkanalyses kunt doen. Een ander onderdeel is NetCloud Perimeter, dat verbonden netwerkapparaten beschermt tegen bedreigingen op het web (bijv. middels 256-bit AES encryptie, certificate-based Auto-PKI en micro-segmentatie). Tevens heeft u recht op 24x7 support en Limited Lifetime Warranty op uw hardware. In dit pakket is een extra licentie inbegrepen, waarmee u de toegang tot NetCloud verlengt met 1 jaar.

Failover SIM-kaart


U ontvangt bij deze bundel een failover SIM-kaart van Internet on Demand. Valt uw standaard internetverbinding onverhoopt weg, dan schakelt het netwerk automatisch over op deze 4G SIM-kaart. De kosten bedragen €10 per kalenderdag waarop de SIM-kaart data verbruikt. Hiervoor geldt een maximum van 5GB; voor elke GB extra wordt €3,50 in rekening gebracht (kosten excl. BTW). Het contract loopt via Internet on Demand en geldt tot wederopzegging.

Inhoud verpakking


  • Cradlepoint ARC CBA850

  • Failover SIM-kaart Internet on Demand

  • NetCloud Essentials Renewal licentie 1 jaar

  • Poynting XPOL-1 antenne

  • 2x LTE antennes (SMA-male)

  • Voedingsadapter

  • Netwerkkabel

  • Bevestigingsmateriaal

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: failoverbundel-6

Merk: Cradlepoint


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie