Advantech Conel SmartMotion LTE

2x 4G M2M Router


1.020,00 excl. btw

1.234,20 incl. btw

Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Advantech Conel SmartMotion LTE

De Advantech Conel SmartMotion LTE is een robuuste 4G router met twee 4G/LTE modules voor een maximale beschikbaarheid. Deze mobiele router beschikt daarnaast over o.a. 4 SIM-slots, 2 LAN-poorten en 1 USB-poort en is uit te breiden met hardware extensies. Ook kunt u zelf applicaties programmeren.

Lees meer

Eigenschappen Advantech Conel SmartMotion LTE

Modulaire 4G M2M router met twee 4G modules
Twee gelijktijdige 4G-verbindingen, load balancing
Downloadsnelheden tot 100 Mbps
4x SIM-kaartslot
2x Fast Ethernet LAN
2x I/O, 1x microSD-slot, GPS
2x SMA antenne-aansluitngen
Simlockvrij, dus te gebruiken met elke provider
Te configureren en beheren via web interface
VPN-ondersteuning
Metalen behuizing

4G M2M router met twee 4G modules
De Advantech Conel SmartMotion is een modulaire 4G router met twee 4G modules voor een snelle en stabiele internetverbinding via twee mobiele netwerken tegelijkertijd. In tegenstelling tot een standaard dual SIM router met failover, vindt bij deze router geen tijdelijke onderbreking plaats wanneer er wordt overgeschakeld van het ene naar het andere netwerk. Verder is deze router o.a voorzien van 2 Fast Ethernetpoorten, 1 USB-poort en 4 SIM-kaarslots en is hij uit te breiden met extra hardware extensies (zoals WiFi en PoE). Met downloadsnelheden tot 100 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps vormt de SmartMotion een volwaardig alternatief voor een standaard router.

Toepassingen
De SmartMotion is door de dubbele 4G module bijvoorbeeld een perfecte oplossing voor toepassingen waarbij een constante 4G verbinding noodzakelijk is, denk aan beveiliging (camera's), media/tv en hulpdiensten. Het is een industriële router die bestand is tegen zware omstandigheden zoals temperaturen van -40 tot +75 °C. Daarnaast kunt u de SmartMotion gebruiken als back-up naast een bekabelde internetverbinding.

Uitgebreid geheugen
Het apparaat wordt aangedreven door een krachtige Cortex A8 processor en beschikt over een uitgebreid intern geheugen (Flash 256MB, RAM 512MB). Dit biedt voldoende capaciteit en ruimte om uw eigen applicaties te programmeren. U beheert de SmartMotion eenvoudig op afstand via de beveiligde web interface.

VPN mogelijkheden
De SmartMotion router ondersteunt diverse VPN protocollen zodat u op afstand veilig verbinding kunt maken met het netwerk. Andere features die worden ondersteund zijn DHCP, NAT, NAT-T, DynDNS, NTP, VRRP, evenals aanvullende software zoals SmartCluster VPN (het hosted VPN platform van Advantech Conel).

Inhoud verpakking

  • Advantech Conel SmartMotion (metaal)
  • SmartStart PS kabel 4-draads, 1.35 meter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: 109193

Merk: Conel

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie