Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Pepwave 4G Live Streaming Bundel

1.250,00excl. btw

1.512,50incl. btw

Pepwave 4G Live Streaming Bundel

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.28/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Live video streamen vanaf een outdoor locatie, vanuit een voertuig of een andere omgeving zonder vaste internetaansluiting? Dan is deze 4G streaming oplossing wat u nodig heeft! Het geheel bestaat uit een 4G router, krachtige omni-antenne, SpeedFusion Cloud licentie en 1 maand onbeperkt 4G data.

Eigenschappen 4G Live Stream bundel 1:

Professionele 4G+ router met Peplink PrimeCare (1 jaar)
4 SIM-slots en 2 modems; geschikt voor transportsector
Dual band WiFi b/g/n/a/ac, Social WiFi captive portal
IPSec VPN & PepVPN, SpeedFusion, loadbalancing, WAN failover

SpeedFusion Cloud Top Up Licentie (1 jaar)
Maak gebruik van SpeedFusion via de cloudserver van Peplink
Gebruikslimiet: 2,5TB; maximale doorvoersnelheid 100Mbps

Internet On Demand SIM met onbeperkt data voor 1 maand
Levert een beveiligde WiFi-verbinding, alleen binnen Nederland
Deactiveert automatisch na 1 maand, vóór afloop te verlengen

Krachtige MIMO 4G/3G/2G outdoor omni-antennes
Tot 4 dBi versterking van het signaal
Met bevestiging en 5m kabels met SMA-male aansluiting
Compact (234 x 134 x 84mm), lichtgewicht en weerbestendig

Professionele 4G+ router voor live videostreaming

De Pepwave MAX Transit DUO is een uitstekende router voor videostreaming in onder andere de transportsector. Dit apparaat beschikt namelijk over twee embedded modems en heeft 4 SIM-slots. Hierdoor is een stabiele internetverbinding voor uw klanten en uw beeldstreams gegarandeerd. De Pepwave MAX Transit DUO is daarnaast eenvoudig te installeren, ook op DIN-rails, en beschikt over ingebouwde GPS. Hierdoor kunt u in de gaten houden waar uw schip of voertuig zich precies bevindt.

Maximaal bereik met 4 dBi MIMO omni-antennes

De twee Poynting A-XPOL-0001 zijn een zeer compacte 4G/3G/2G antennes met MIMO functionaliteit, die u kunt aansluiten op de Pepwave 4G router. Met MIMO bereikt u een hogere snelheid en heeft u maximaal bereik. De antennes zijn waterdicht en weerbestendig en kunnen op een raam, aan de wand of aan een paal bevestigd worden. Alle benodigdheden hiervoor worden standaard meegeleverd. Ook worden er per antenne 2x 5 meter antennekabels met een SMA-male aansluiting meegeleverd. De maximale gain van de antennes is 4 dBi en de polarisatie is zowel horizontaal als verticaal. Uitgebreide specificaties vindt u in de datasheet.

1 jaar Peplink PrimeCare voor een VPN verbinding

Bij de Pepwave MAX Transit DUO ontvangt u 1 jaar Peplink PrimeCare, waarmee u gebruik kunt maken van SpeedFusion. Deze gepatenteerde Peplink VPN technologie voor multi-WAN omgevingen zorgt ervoor dat de bandbreedte van alle WAN-verbindingen wordt 'gestapeld'. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De licentie ondersteunt tevens FusionHub, waarmee u SpeedFusion-verbindingen tot stand kunt brengen tussen cloudservers en fysieke Peplink-apparaten. Echter ontvangt u bij deze bundel ook een 1-jarige SpeedFusion Cloud Top Up Licentie, zodat u geen eigen server hoeft te hosten.


1 jaar SpeedFusion Cloud Top Up Licentie

Met de SpeedFusion Cloud licentie kunt u gebruikmaken van SpeedFusion zonder zelf een server te hosten of een tweede Peplink eindpunt te installeren. U heeft 12 maanden toegang tot de cloudserver van Peplink met een gebruikslimiet van 2,5TB. De maximale doorvoersnelheid bedraagt 100Mbps.

Cloud management en extra garantie

Naast SpeedFusion biedt PrimeCare aanvullende garantie én toegang tot InControl; de cloud applicatie van Peplink. De router is hiermee op afstand te beheren via uw pc, tablet of smartphone. U kunt dan vanaf iedere locatie de status van de Pepwave MAX Transit DUO opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

Voorzien van 2 modems en 4 SIM-slots

De MAX Transit DUO beschikt over 2 embedded modems en 4 SIM-slots. Het voordeel hiervan is dat de internetverbinding nooit kan wegvallen. Mocht een netwerk van een provider last hebben van storing, dan schakelt het apparaat automatisch over op een wel werkend netwerk. Zo wordt de downtime van uw mobiele internetverbinding beperkt tot een absoluut minimum.

SIM voor 1 maand onbeperkt 4G in Nederland

Met het meegeleverde Internet On Demand 4G abonnement heeft u een maand lang onbeperkt data. Overal in Nederland waar dekking is van een 3G- of 4G-signaal, beschikt u over een beveiligde internetverbinding. De 3-in-1 SIM kan aangepast worden naar het juiste formaat (nano, micro en mini), waardoor de SIM-kaart altijd in de router past. Na een maand wordt de SIM automatisch gedeactiveerd. Het abonnement is eventueel vóór afloop te verlengen; neem hiervoor contact met ons op.

Automatische WAN failover

De MAX Transit maakt gebruik van automatische failover; de MAX Transit zal automatisch overschakelen naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen ethernet WAN, WiFi als WAN of 3G/4G. SpeedFusion failover technologie zorgt ervoor dat de verbindingen soepel in elkaar overgaan. Zo bent u altijd verzekerd van een werkende verbinding. U kunt ook zelf de prioriteit van iedere verbinding instellen.

Meer informatie of advies

Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers. Of bekijk onze 4G Live Videostreaming informatiepagina voor meer mogelijkheden wat betreft streaming. Uiteraard kunt u voor advies telefonisch, per e-mail of via de chat op de website contact met ons opnemen.

Inhoud verpakking

 • 1x Pepwave MAX Transit DUO
 • 1x 1 jaar Peplink PrimeCare
 • 4x 4G antennes
 • 2x WiFi antennes
 • 1x GPS antenne
 • 1x SIM-kaart met 1 maand onbeperkt 4G data
 • 2x Poynting 4 dBi 4G omni-antenne
 • 4x 5 meter HDF195 antennekabel
 • 2x Raambevestigingsmateriaal
 • 2x Muurbevestigingsmateriaal
 • 2x Paalbevestigingsmateriaal
 • Handleidingen

Specificaties

Merk Peplink
Artikelnummer 4GLiveStream-1

Downloads

Poynting A-XPOL-0001 Datasheet(1452 KB)

Reviews

Veelgestelde vragen